Troeven

Ontdek wat Chalet Roc Remi te bieden heeft…

Hosting & catering

Dennis & Lieve ontvangen je met plezier en maken je wegwijs in de prachtige Alpen! Naast het verzorgen van het ontbijt en diner bieden ze antwoord op praktische vragen over Les Gets en de vele mogelijkheden. Bekijk de pagina formules om meer te weten over de mogelijkheden mbt ontbijt en diner.

Open keuken

Gezelligheid troef in Chalet Roc Remi. De open keuken met toog is de ideale plek om te aperitieven en tegelijk de chef in het oog te houden. In de keuken is alles voorzien voor gezelschappen tot max. 11 personen. Deze is uitgerust met een grote oven, inductievuur en grote Amerikaanse koelkast.

Binnenhuis design

De chalet is ingericht door het Antwerpse architectenbureau Not Before Ten. De combinatie van de creatieve interieurarchitect Kurt Hereygers en het vakmanschap van Kristof Schrauwen van HoutAmbacht zorgt voor een uniek samenspel; een traditionele chalet met moderne design accenten!

Houtkachel

In een chalet in de bergen mag een haard niet ontbreken! De houtkachel van Roc Remi is het centrale punt van de woonkamer en zorgt voor extra gezelligheid en warme avonden.

Privacy – privé weg

De chalet ligt op het einde van onze privéweg van 100 meter dewelke tijdens de winter sneeuwvrij wordt gehouden. Aan het begin van deze privéweg stop tweemaal per uur de skibus waardoor je op een paar minuten op de piste staat.

Parkeermogelijkheid

Met een garage en plek voor 4 auto’s op de oprit hoef je hier geen plekje te zoeken. Ook skiuitrusting hebben hier een veilig onderkomen.

Prachtig uitzicht

De chalet heeft volledig privacy en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de vallei en de bergtoppen. Elke dag is het hier genieten van een andere view. De eene dag al mooier als de ander!

Rust

Ondanks de nabijheid van de skipistes kan je in de Chalet ontsnappen van de drukte die eigen is aan een skidorp. Voor niet-skiers de plek om tot rust te komen en te genieten van de uitzonderlijke ligging.

Shuttle service

Ondanks dat de gratis skibus stopt aan de oprit van de chalet, voorzien wij prive shuttle service naar/van de pistes in Les Gets (2 km.). Bij verminderde sneeuwcondities rijden we naar Super Morzine (op 15 min.) dat verbinding geeft naar Avoriaz.

Plan je bezoek aan Chalet Roc Remi vandaag!

Laat ons je wensen weten, we werken graag op maat.