Slaap- & Badkamers

Chalet Roc Remi bestaat uit een gedeelte voor de gasten met 5 slaapkamers en 3 badkamers. In de chalet bevindt zich tevens een privé-appartement met een slaapkamer, badkamer, living en keuken die niet in onderstaande lijst zijn opgenomen.

Een overzicht van de slaap- en badkamers die ter beschikking staan. De maximum capaciteit is 11 personen al geniet u met 8 à 10 personen optimaal van de luxe en ruimte.

Slaapkamer 1 – 2/3 personen

Familiekamer (17m2) met dubbel bed van (2m x 1m80) en uitklapbaar stapelbed (2x 1m90x80)

De grootste kamer op de bovenste verdieping is de master bedroom en beschikt over een privé badkamer met toilet en ligbad. Dit in combinatie met het balkon en het prachtig uitzicht is dit dé luxe kamer van de chalet.

Slaapkamer 2 – 2 personen

Slaapkamer (15m2) met twin beds (2x 2m x 90), uitklapbaar stapelbed (2x 1m90x80)

Deze grote kamer op de bovenste verdieping heeft eveneens een uitklapbaar stapelbed. De indeling van deze kamer laat het uitklappen van het bed niet gemakkelijk toe. De kamer heeft twee grote bedden en een balkon waardoor je kan genieten van het prachtig zicht over de bergen.

Slaapkamer 3 – 2 personen

Slaapkamer (10m2) met twin beds (2x 2m x 90)

Deze cosy kamer op de bovenste verdieping is gelegen aan de achterkant van de chalet en kijkt uit op de bergflank. Een gezellige kamer die door zijn enorm grote kledingkast niet moet onderdoen qua comfort. Flexibele opstelling mogelijk.

Slaapkamer 4 – 2 personen

Slaapkamer (8m2) met dubbel bed (2m x 1m60)

Deze kamer op de benedenverdieping is het enige met een dubbele matras en dubbele dons. Ideaal voor koppels! Misschien niet de grootste kamer, maar zeker wel de meest romantische!

Slaapkamer 5 – 2 personen

Slaapkamer (8m2) met twin beds (2x 1m90 x 80)

Deze kamer op de benedenverdieping aan de inkom van de chalet, heeft de meeste privacy. Een kleinere kamer die charmant is ingericht en waar een zeer flexibele opstelling mogelijk is op maat van  koppels of singles.

Badkamer 1 – roze

Badkamer (7m2) met grote douche, wc en dubbele wasbak

Deze zeer grote badkamer op de benedenverdieping heeft de roze kleur meegekregen en heeft alle comfort door zijn grote douche voor 2 personen, dubbele wasbak, handdoekdroger en wc.

Badkamer 2 – geel

Badkamer (4m2) met enkele wasbak, douche en wc

De kleinste badkamer op de bovenste verdieping hoeft niet onder te doen qua functionaliteit. Met de regendouche in combinatie met toilet en wasbak, heb je in deze gele badkamer alles om goed voor de dag te komen.

Badkamer 3 – blauw

Badkamer (6m2) met ligbad, wc en dubbele wasbak

Deze blauwe badkamer ligt ensuite aan de master bedroom en is voorzien van een ligbad, wc, dubbele wasbak en handdoekdroger. De ideale badkamer om te relaxen in alle rust!

Toilet – groen

Individueel toilet (2m2) met handenwasser

Op het hoofdverdiep is nog een apart wc met de nodige privacy. Zo zijn er voor de gasten in totaal 4 toiletten ter beschikking.

Benedenverdieping

Gelijkvloers

Bovenverdieping

Plan je bezoek aan Chalet Roc Remi vandaag!

Laat ons je wensen weten, we werken graag op maat.